KaVo Scandinavia AB

Dental Excellence är något KaVo eftersträvat och även bevisat i över 100 år. Våra anställda har under dessa dryga 100 år; utvecklat, tillverkat och sålt dentalprodukter av högsta kvalitet och satt nya standarder på marknaden.

KaVo har bidragit stort till utvecklingen inom dentalvården med många ledande innovationer. Det har gjort KaVo till en av de internationella föregångarna inom dentalvården och även lagt grunden för KaVo's framtida tillväxt. Beviset för det är mer än 2 000 patent, som har beviljats i Tyskland och utomlands. Koncernen har sitt koncernkontor i Biberach i södra Tyskland. KaVo har en global närvaro och finns representerade med 18 dotterbolag och ca 3 000 anställda, över hela världen.

KaVo har sitt skandinaviska huvudkontor och en utställning, beläget på Optimusvägen 12 B, i Upplands-Väsby, norr om Stockholm.

Vi ansvarar för försäljning, marknadsföring och eftermarknad i Sverige, Finland, Norge, Island, Danmark och Baltikum (Estland, Lettland och Litauen).

KaVos egen serviceavdelning och lager återfinns också i anslutning till kontoret i Upplands Väsby. Våra egna tekniker utför nymontering, reparation och underhållsservice på våra produkter. Vi har även knutit ett stort antal certifierade och ackrediterade tekniker till oss på KaVo Scandinavia. Dessa tekniker finns över hela Sverige och är utbildade av oss för att serva KaVo-produkterna (enligt lagen om medicintekniska produkter).

KaVo erbjuder ett komplett sortiment av utvalda kvalitetsprodukter till hela praktiken. Med våra innovativa och världsledande hand- och vinkelstycken, tillsammans med vårt framgångsrika och högkvalitativa unit-, röntgen- och laboratorieprogram har KaVo den bredd och erfarenhet som varje tandläkare behöver. Vi erbjuder även sugmotorer, kompressorer och diskdesinfektorer från våra utvalda samarbetspartners Dürr och Miele.Företaget|KaVo-Scandinavia-AB firmengebaeude - KaVo Dental

KaVo Scandinavia AB
Optimusvägen 12 B
194 84 Upplands Väsby
Tel. +46 8 590 047 00
Fax: +46 8 590 047 10